Title of a News Article

Urfa'daki cinayette kan donduran detay!

.

Urfa'daki cinayette kan donduran detay!
banner206
 Geçen yıl Şanlıurfa'da bir kuyuda cesedi bulunan 19 yaşındaki Hacire Göv'ün öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

ŞANLIURFA Viranşehir’de geçtiğimiz yıl 30 metre derinliğindeki bir kuyuda cesedi bulunan 8.5 aylık hamile olan 19 yaşındaki Hacire Göv’ün ölümüne ilişkin şok bir detay ortaya çıktı.

8.5 aylık hamile Hacire Göv'ün öldürülmeden önce dayısının oğlunun tecavüzüne uğradığı öğrenildi.

 

SPERMDEN TESPİT EDİLDİ

Evlilik dışı ilişkiye girip hamile kaldığı gerekçesiyle 'töre' cinayetine kurban giden Hacire'nin pijamasında tespit edilen spermin dayısının oğluna ait olduğu belirlendi. Genç kızın öldürülüp kuyuya atılmadan öncede tecavüz girişimine maruz kaldığı ortaya çıktı.

 

Cinayetle ilgili genç kızın 4 kuzeni için 'töre saikiyle gebe olduğu bilinen kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

 

ANNESİYLE KİMSE KONUŞMUYOR

Habertürk'ün haberine göre, cinayeti deşifre ettiği için 'töreye ihanet'le suçlanan anne Murifeye Göv ile köyde kimse konuşmadığı belirtildi. Murifiye Göv kızını evlendirmek istemediği, kızına kürtaj yapılması için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Son çare olarak Hacire’yi saklanması için Diyarbakır’a yollamıştı. Ancak annenin kızını yaşatma çabaları sonuçsuz kalmıştı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195