Title of a News Article

Urfalı aile gündemi belirledi

Urfalı aile gündemi belirledi
banner206

(URFASTAR)

2014 yılındaki bir cinayeti araştıran ve tarafları canlı yayına çıkaran Müge Anlı'nın Urfalı ailenin tartışmasını gündeme getirdiği program sosyal medyada Korona Virüsü gündeminin de önüne geçti.

PEKİ OLAY NE?

Programın detaylarını internet ortamında okuyucuları ile duyuran ATV televizyonu şu ifadelere yer verdi:

Bir çocuğun en güvenli olduğu yer olan evinde öldürülen Zehra Cinayetin üstünden 6 yıl geçti ama katili hala bulunamadı. 6 yaşındaki Zehra 2014 yılında Urfa'da evlerinin avlusunda oynarken, bir anda ortadan kaybolmuş, ertesi gün küçücük bedeni çuvala sarılı halde bulunmuştu. Aile fertlerinin şüpheliler listesinde olduğu cinayette tüm akrabalar katilin bulunmasını istiyor.

Şüphe okları ilk günden bu yana öldürülen kızın abisinin eski eşi ve amcasını işaret ediyordu. Mide bulandıran iddiaya göre Kadriye, küçük Zehra'nın amcası ile yasak ilişki yaşarken, Zehra onları görmüş, olay ortaya çıkmasın diye de minik kız öldürülmüştü. Katil zanlılarının peşine düşen Müge Anlı ve ekibi Kadriye'nin abisi Ahmet Topdağ'a ulaştı. Çarpıcı açıklamaları vardı. Yine de kardeşinin cinayet işleyebileceğine ihtimal vermedi. Zehra'yı aileden birinin öldürmüş olabileceği ihtimalini ortaya attı. Ceylan ve Zeynep'ten neden şüphelenmediklerini sordu.

Ahmet Topdağ Müge Anlı canlı yayınında kız kardeşi Kadriye'nin Ya İsmail'le ya da İsmail'in çocuklarıyla bir ilişkisi olabileceğini söyledi. Cinayeti işleyen kişinin evden tanıdık biri olduğunu ifade etti. Kadriye'nin abisinin ortaya attığı iddia stüdyoda tansiyonu yükseltti. Daha sonra programa canlı bağlanan abi Ahmet Topdağ, önce verdiği röportajda ortaya attığı iddiaları yalanlayınca, stüdyodakileri çileden çıkardı.

Zehra'nın annesi Amşe, Müge Anlı'nın sorularını cevapladı. 6 yaşında öldürülen kızı Zehra ile ilgili anlatılmayan detayları ifade etti. Gelinleri Kadriye'nin evde yalnız olduğunu anlatan Amşe, ilk günden beri ondan şüphelendiğini söyledi. Öldürülen Zehra'nın kuzeni Mehmet Akıncı da canlı yayına bağlandı. Olay gününü anlattı.

İŞTE URFALI AİLENİN GÜNDEME GELDİ OLAYDA SOSYAL MEDYA YORUMLARI:

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195