Title of a News Article

Urfalı Bürokrat İl Kültür Turizm Müdürü oldu

 Urfalı Bürokrat İl Kültür Turizm Müdürü oldu
banner206

Aslen Şanlıurfalı olan ve uzun yıllardır devletin çeşitli görevlerde bulunan Çanakkale’de sevilen ismi Mahmut Akkuş, Çanakkale Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atandı.

Aslen Şanlıurfalı olan ve uzun yıllardır devletin çeşitli görevlerinde bulunan çalışkan, başarılı ve sevilen ismi Mahmut Akkuş, Çanakkale ili Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atandı. Akkuş’un Cuma günü göreve başlayacağı öğrenildi.

Akkuş’un bu göreve getirilmesinde daha önceki yıllarda danışmanlığını yapmış olduğu AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş’in büyük rolü olduğu öğrenildi. Daniş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’le görüşüp Çanakkale’nin önümüzdeki 2015 yılında gerçekleştirilecek olan 100. yıl etkinlikleri kapsamında bu müdürlüğün rolünün büyük olacağını, ayrıca bu şehirde bu görevi layıkıyla gerçekleştirecek en etkili ismin Mahmut Akkuş olduğunu belirttiği ve bunun üzerine de Mahmut Akkuş’un yeni Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

Şanlıurfalı olan Mahmut Akkuş'un Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanması Şanlıurfa'da olumlu karşılandı ve Urfalıların gurur kaynağı oldu...

Mahmut Akkuş daha önceleri AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş’in Danışmanlığı, Çanakkale Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü ve son olarak ise Eskişehir 2013 Dünya Kültür Başkenti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 15:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
DEMİR
DEMİR - 10 yıl Önce

allah hayirli uğurlu etsin inşallah daha iyi yerlerde görürüz seni

SIRADAKİ HABER

banner195