Title of a News Article

Urfalı Gazi, FETÖ’yü yerden yere vurdu

.

Ankara’da 15 Temmuz'da 'Darbe Girişimi’ esnasında yaralanan Şanlıurfalı Lisesi eski Müdürü, AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasari Almaz’ın oğlu Dr. Mehmet Celal Almaz, Fethullah Gülen’i yerden yere vurdu.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Şanlıurfalı Demokrasi Gazisi Dr. Mehmet Celal Almaz, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesinde yaşadığını A Haber’e anlattı. O Akşam vefat edeceğini düşündüğünü dile getiren Almaz, “O Gece Kelime-i şahadet getire getire  vefat edeceğim diye düşündüm;  Kan kaybından dolayı öleceğim bir süre vaktim var, bu vaktimi değerli kullanayım dedim” dedi.

Çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığını vurgulayan Almaz,”Bir minibüse yaralıları teker teker koyuyorlardı, benim için ‘bunu da alalım’ dediler. Bacağım kırık olduğu için onlara biraz dikkatli olmaları gerektiğini söyledim” diye ifade etti.

 

Fethullah Gülen’e ateş püskürdü

Urfalı Gazi, FETÖ Terör Örgütü başı Fethullah Gülen’e de deyim yerindeyse ateş püskürdü.

15 Temmuz Şehitlerine dil uzatan Fethullah Gülen’i sert sözlerle eleştiren Almaz, “ Bırakın bir şehidin bir ölünün arkasından bile konuşması onun ne kadar aşağı şahsiyette olduğunun bir alametidir. 40 senedir zaten din adı altında insanların duygularını sömürdü. Kimini kandırdı, kimini menfaatle yanına aldı” diye kaydetti.

 

“Suriye gibi bir yerde yaşayacaksak hiç yaşamayalım”

2 aylık bebeği Emine Nur’a artık daha sıkı sarılan Almas, “Yakın çevremden “Senin 2 aylık çocuğun varken sen kendini nasıl böyle bir tehlikeye atarsın?” diye tepkiler aldım. Başta halkımızın bunu bilmesi lazım; Eğer biz Suriye gibi bir ülkede yaşayacaksak, çocuklarımız Suriye gibi bir ortamda büyüyecekse hiç yaşamayalım daha iyi” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER