Title of a News Article

Urfalı genç Başbakan Yıldırım'ın önünü kesti ve...

 Başbakan Binali Yıldırım, bugün geldiği Şanlıurfa'da yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilini öğrencilerle birlikte yaşadı. Akabinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım Balıklıgöl'de sevgi seliyle karşılaştı, Urfalı Mehmet Zahit Demir gencin kendisine kısa süreli bir uzun hava okuması ise çok hoşuna gitti.

2017-2018 yılı eğitim öğretim yılının ilk dersi bugün başladı. Başbakan Binali Yıldırım bugün ilk dersi işleyecek olan Urfalı öğrencilerin arasına katılarak mutlu günlerine ortak oldu. 

Şanlıurfa'daki gezisi sırasında yoğun ilgiyle karşılanan Başbakan Yıldırım Balıklıgöl gitmeyi de ihmal etmedi. Balıklıgöl'de kutsal oldukları bilinen ve doğal akvaryum olarak adlandırılan ve içerisinde balıkların olduğu gölete yem atarak dua eden Başbakan Yıldırım Urfalı bir gencin sesine durdu. Mehmet Sait Demir isimli bir gencin kendisine uzun hava okuması çok hoşuna gitti ve teşekkürlerini iletti. 

Başbakan Yıldırım'a Tarım Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142