Title of a News Article

Urfalı iş adamı hayatını kaybetti

.

Urfalı iş adamı hayatını kaybetti
banner206

 Bursa’dan üzerinde yüklü miktarda parayla ortadan kaybolan ve Adana’da işkence edildikten sonra sokağa atıldığı iddia edilen 67 yaşındaki Urfalı İş Adamı , tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak öldü. Babasının cenazesini teslim alan oğlu Yusuf, şok iddiada bulundu. Babasını kardeşi Mehmet’in öldürttüğünü iddia etti.

Şanlıurfalı Kemal Ülgen, Devlet Su İşleri’nden emekli olduktan sonra Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yaşamaya başladı. 15 Eylül’de otomobili ile Gürsu İlçesi’ne giden işadamı Ülgen’in otomobili Yavuz Selim semtinde terk edilmiş halde bulundu.

 

KAÇIRILDI

Ülgen’in eve dönmemesi üzerine yakınları, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu. Üzerinde yüklü miktarda parayla kaybolduğu iddia edilen Ülgen’i bulmak için çalışma başlatan polis, emekli işçinin kaçırılarak Adana’ya götürüldüğünü tespit etti.

 

İŞKENCE EDİP SOKAĞA ATTILAR

21 Eylül’de işadamı Ülgen işkence edildikten sonra Hürriyet Mahallesi’nde bir sokağa atılmış halde baygın bulundu.

 

ÖLDÜ

Özel bir hastaneye kaldırılan işadamı Ülgen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak öldü. 

 

‘BABAMI KARDEŞİM ÖLDÜRMÜŞ’

Babasının cenazesini almak için Avrupa’dan Adana’ya gelen Yusuf Ülgen, şok iddialarda bulundu. Babası ölmeden önce hastanede devamlı başucunda kaldığını ifade eden Yusuf Ülgen, babasının otomobilinin terk edilmiş halde bulunduktan sonra bir yakınlarına telefon açıldığını ve “Öldürülmesini istemiyorsanız 980 bin lira vereceksiniz” dendiğini söyledi. Bu telefon üzerine babasının fidye için kaçırılmış ve öldürülmüş olabileceğini belirten Yusuf Ülgen, babasını kardeşi Mehmet’in öldürmüş olabileceğini iddia etti. Ülgen, şu iddialarda bulundu:

 

‘ELİMİ SIKIP DOĞRULADI’

“Babam ölmeden önce hastanede yanında kaldım. Konuşamıyordu ancak söylediklerimizi anlıyordu. Kendisine ‘Sana bunu kim yaptı?’ diye sordum. Cevap veremedi. ‘Sana bunu kardeşim Mehmet mi yaptı?’ diye sorunca gözüyle ‘evet’ diyerek onayladı. İnanamadım. Tekrar kendisine sordum. Doğru ise elimi sıkmasını istedim. Kendisine bunu yapanın kardeşim Mehmet olup olmadığını sorunca bu kez elimi sıktı. Yanımda 2 kız kardeşim de vardı. Tüm bu olanlara kendileri de şahittir.”

Adana ve Bursa emniyet müdürlüğü ekipleri, işadamı Ülgen’in öldürülmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürürken, katil ya da katil zanlılarını yakalamaya çalışıyor. (Adana Günaydın)

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142