Title of a News Article

Urfalı isim Binali Yıldırım ile görüştü

Urfalı isim Binali Yıldırım ile görüştü
banner206
Geçen hafta Eski Başbakan Yıldırım, İş adamı Türkmen ve beraberindekileri Ankara Dikmendeki evinde ağırladı.

Buradaki toplantı yaklaşık iki saat sürdüğünü belirten Türkmen Gazetemize şunları söyledi “Eski Başbakanlarımızdan Sayın Binalı Yıldırım ile çok eskiye dayanan bir hukukumuz, Aile dostluğumuz var. Kendisi Urfa’yı ve Urfalıları çok seviyor. Kendileri, Bölge sorunlarını ve Urfa mızı çok yakından takip ediyor.

Bizde Urfa’mızın önemli sorunlarını başlıklar halinde toplayarak, Sayın Binali Yıldırım’a beye ilettik.

Şehir Hastanesinde tutun, Çevik kuvvet kavşağına ve sağlık sorunlarına kadar birçok başlığı, detaylarıyla beraber kendisine ilettik. Sayın Yıldırım sorunlarla yakında ilgileneceğini, çözümüm için elinden geleni yapacağının sözünü bize verdi. Ayrıca partimizle (AK Parti) Urfa’da, olup, bitenle ilgili genel bilgiler verdik. Bu bilgileri verirken, elimizden geldiğince tarafsız, objektif olduk. Urfa bizimdir, Şahıslar üzerinde durmadık, Herkes kendi gücü ve bilgisi nispetinde Urfa’ya sahip çıkması lazım. Eski Başbakanlardan Sayın Binali Yıldırım’ın Urfa’yla ilgili izlenmeleri çok iyiydi, buda bizleri ayrıca mutlu etti “ dedi.

Ayrıca, Türkmen, Binali Yıldırım Başbakan olduğunu dönemde, kendisininde danışmanı olduğunu, bu yüzden Yıldırımla diyalogunun hiç kopmadığının ifade etti.

Ziyarette İşadamı Remzi Türkmen’e, Araştırmacı yazar Abdülkadir İkbal eşlik etti. Yeniurfagazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195