Title of a News Article

Urfalı işsizlere müjde

Urfalı işsizlere müjde
banner206
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük OSB’de incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. OSB’de 20 fabrika kurulacağını ve burada 9 Bin kişinin çalışacağını söyledi.

Vali Küçük; OSB Bölge Müdürü Oktay Yaşar tarafından yapılan bilgilendirmeden sonra, Tekstilciler Adasına giderek burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeleri konusunda bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük;”Burası tekstil adası, 3 gün önce İstanbul’dan tekstil ihracatçıları geldiler ve burayı gezdikten sonra memnuniyetlerini ifade ettiler, mart ayında burada temel atıyoruz, yaklaşık 20 fabrika 9 bin kişi çalışacak. Yoğun bir şekilde şuan alt yapı çalışmaları yapılıyor.Yol, elektrik, su, kanalizasyon inşallah mart ayında 9 bin kişinin çalışacağı fabrikalar bölgesini başlatmış olacağız, ilimize ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.

Daha sonra; aylık 750 ton pamuk ipliği üretimi yapılan ve 250 personel istihdam eden iplik fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Küçük yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir tesis, buraya yatırım yapan yatırımcıları ve kuruluşu tebrik ediyorum.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195