Title of a News Article

Urfalı mevsimlik tarım işçileri yine kaza yaptı!

Urfalı mevsimlik tarım işçileri yine kaza yaptı!
banner206

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Urfalı mevsimlik işçilerin bulunduğu otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Bir süre önce Konya'da meydana gelen trafik kazasında ise 7 tarım işçisi yaşamını yitirmişti. 

Kaza, Gölbaşı istikametinden Adıyaman istikametine gitmekte olan ve Urfalı tarım işçilerinin içinde olduğu Metin Kırmızı yönetimindeki 03 YB 984 plakalı otomobil ile ana yoldan U dönüşü yapmak isteyen 23 FP 828 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Metin Kırımızı ile otomobilde bulunan Suphi Şahin, Yaşar Şahin ve Türkan Şahin yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Suphi Şahin, sağlık durumunun ağır olmasından dolayı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Otomobilde bulunanların Sivas'ta mevsimlik işçi olarak çalıştıkları ve memleketleri Şanlıurfa'ya gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195