Title of a News Article

Urfalı vekillere taşlı, sopalı saldırı!

Urfalı vekillere taşlı, sopalı saldırı!
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu ve Abdulkerim Gök, Akçakale girişinde taşlı, sopalı saldırıya uğradı.

Alınan bilgiye göre; Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu ve Abdulkerim Gök, yeniden Akçakale Belediye Başkanlığına seçilen Abdulhakim Ayhan’ı tebrik etmek için yola çıktılar. Vekillerin Akçakale’ye geleceğini öğrenen MHP Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya’nın yakınları, ilçe girişinde bulunan bir fabrikanın önünde toplandılar. Vekillerin ilçeye girişi esnasında araçlarının önünü kesen yaklaşık 200 kişi, taşlı, sopalı saldırıda bulundular. Bu esnada vekillerin korumaları silahlarını çekince, kalabalık olay yerinden geri çekildi. Saldırıya uğrayan vekiller, olayların büyümemesi için Akçakale programını iptal ederek, Urfa’ya döndüler.

Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat, olay yerine giderek incelemelerde bulunurken, güvenlik güçleri  de olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Gök:Saldırıyı kınıyoruz

Milletvekili Gök, yaptığı açıklamada, kendilerine yapılan bu saldırıyı kınadı.

Gök, yaptığı açıklamada, “Demokrasi kazansın, bölgemizde böyle olaylar olmasını istemiyoruz. Çirkin bir saldırıya uğradık, yetkililere olayı bildirdik. Olayların büyümemesi için Urfa’ya döndük. Bu saldırıyı kınıyoruz. Sağlık durumumuz iyi” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195