Title of a News Article

Urfalılar bayramda çok konuştu

 Urfalılar bayramda çok konuştu
banner206

Türkiye genelinde sayıları 20,4 milyona ulaşan Vodafone aboneleri, Ramazan Bayramı süresince yaklaşık 670 milyon dakika konuşarak, 630 milyon SMS göndererek ve 785 bin GB data kullanarak bayramlaşmanın tadını çıkardı. Şanlıurfalılar bayramda en çok konuşan üçüncü il oldu.

5 Ağustos 2014 – Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) tanımına göre 20,4 milyon abonesi bulunan Vodafone, Ramazan Bayramı süresince gerçekleşen GSM trafiğine ilişkin verileri açıkladı. Vodafone aboneleri, arife ve bayramı kapsayan toplam 4 günde yaklaşık 670 milyon dakika konuştu, 630 milyon SMS attı ve 785 bin GB mobil internet kullandı. Şanlıurfalılar bayram süresince tüm Türkiye genelinde en çok konuşan üçüncü il oldu.

 

Vodafone ile uzaklar sınır tanımadı

Vodafone’un açıkladığı verilere göre, bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, Antalya, İzmir, Adana, Bursa, Samsun, Van ve Konya olurken, en çok SMS gönderen iller sırasıyla İstanbul, Ankara, Samsun, Şanlıurfa, Konya, Adana, Van, Antalya, İzmir ve Bursa olarak gerçekleşti. En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Muğla, Kocaeli, Balıkesir, Adana ve Konya şeklinde sıralandı.

Öte yandan, en çok aranan ülkeler sırasıyla Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, Bulgaristan, KKTC, Yunanistan, Azerbaycan, Suudi Arabistan ve Rusya Federasyonu olurken, en çok SMS de Almanya, KKTC, İngiltere, Rusya Federasyonu, Fransa, Azerbaycan, Hollanda, Irak, Avusturya ve Belçika’ya gönderildi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz faaliyetlerimizle, Türkiye’nin dört bir yanında abonelerimizin ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz çözümlerin, abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Her bayramda olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı’nda da yoğun bir GSM trafiği yaşandığına şahit olduk. Abonelerimiz yaklaşık 670 milyon dakika konuştu, 630 milyon SMS attı ve 785 bin GB mobil internet kullandı. Bu tablo, mobil iletişim teknolojilerinin günlük hayatımızda her geçen gün daha önemli hale geldiğini gösteriyor. Bu vesileyle, tüm halkımızın geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142