Title of a News Article

Urfalılar Bu Habere Çıldırır!

Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Urfalılara sözünü verdiği hızlı tren projesini Gaziantep tamamlamak üzere.

Urfalılar Bu Habere Çıldırır!
banner206
Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Urfalılara sözünü verdiği hızlı tren projesini Gaziantep tamamlamak üzere. Projenin Şanlıurfa ayağında ise her hangi bir çalışma yok. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya sözünü verdiği hızlı tren projesinde bugüne kadar Şanlıurfa’da hiçbir çalışma yapılmazken, hattın Adana-Gaziantep bölümü tamamlanmak üzere.

TCDD’nin Gaziantep Büyükşehir belediyesi ile birlikte yürüttüğü, GAZİRAY adıyla yapımı hızla devam eden projenin 27 Km’si Gaziantep şehir merkezinde yer alırken, 112 Km’si yeni yapılacak demiryolundan oluşuyor.

Gaziantep OSB’deki Başpınar İstasyonuyla Küçük Sanayi Bölgesinde uygulanacak projede demiryollarını TCDD, istasyonların yapımını ise Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek.

28 Şubat 2017 tarihinde başlanan inşaat çalışmaları kapsamında tamamlanan 2 adet menfez ve güzergahlarda incelemelerde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, proje tamamlandığında saatte 120 Km hıza erişen banliyö trenleriyle günlük 100 bin yolcu taşınacağını söyledi.
Şanlıurfaya mutlaka hızlı Trenin yapılmasını isteyen Urfalılar ise Siyasileri bu projenin peşine düşmesini istediler.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 18:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
HİÇ
HİÇ - 7 yıl Önce

ARADAKİ FARK ÇALIŞAN BİR BLD GERÇEK PROJELERLE;
GELELLİM BİZE BOYA BADANA İLE İNSAN KANDIRAN BLD YETERLİ DEGİL Mİ:)

bikmis
bikmis - 7 yıl Önce

Sahipsiz urfa ....

Gerçek urfali
Gerçek urfali - 7 yıl Önce

Urfalı yatsın urfalı yesin içsin ancak bunu iyi bilirler .elektrik yok millet kahrolmus bir nihat Çiftçi teleferik kuruyor karakopruye hangi elektrikle çalışacak acaba ;saçma işlerle işimiz olmasın asıl Gerçek işlerimiz olsun .yattığınız yetmedi mi? hak yemekten ne zaman kurtulunacak

ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

çok beklersiz duble yollar içinde söz verilmişti

patlak fren
patlak fren - 7 yıl Önce

haydi urfaaaa. antebi geçmeye az kaldı haaaa. hahahahahaha. ciğere devam

İbrahim
İbrahim - 7 yıl Önce

Biz ciğeri tescileyelim Antep hızlı trene binsin

urfalı1
urfalı1 - 7 yıl Önce

bi defa urfa bşbb atanmıştır .antep bşbb seçilmiştir .bu çok önemlidir...

işsiz
işsiz - 7 yıl Önce

fatma şahin gibi başkan lazım bize, vurucu tim değil !!


SIRADAKİ HABER

banner195

banner142