Title of a News Article

Urfalılar Filistin'e gitmek istiyor

Urfalılar Filistin'e gitmek istiyor
banner206
İslam Coğrafyasının ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'da son günlerde yaşanan hadiseler Müslümanları ve özellikle de Türk Milletini derinden üzdü. 

ABD Başkanı Trump'ın sözde ilan ettiği İsrail'in Başkenti Kudüs, Filistin toprağı olduğunu ve alınan bu kararın kabul edilemez olduğu tüm İslam aleminde protesto ve kınamalarla devam ediyor. Filistin Halkının tem ümidi olan Türkiye'de gerçek anlamda sahiplenme duygusu hat safhada. Türkiye'nin dört bir yanından bakılıyor ki, Filistin halkı zor durumda ve yardıma ihtiyaçları var. 

Şanlıurfa'da da bu üzücü hadise sürekli akıllarda ve çözüm noktasında en tepedeki mercilere fikirler görüşler iletiliyor. Şanlıurfa'dan Filistin'e gitmek isteyen yüzlerce insan var ve oraya gidebilmenin yolu da devletin sağlayacağı imkanlarla sınırlı. Şanlıurfa'da son günlerde en çok konuşulan konu Filistin olsa gerek ki, konuşmayla kalmayıp gönüllü olarak oraya gidilmek isteniyor. 

Sosyal medyadan sesini duyuran vatandaşlar devlet erkanlarından bu konuda yardım bekliyor. Filistinli kardeşlerinin yanında olmalarını isteyen Urfalılar destek bekliyor. Bu anlamda atılacak her somut adım oradaki Müslüman kardeşlerin daha da dik durmasına vesile olacağı gözlemleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selami Serdar
Selami Serdar - 6 yıl Önce

Niye pasaportla gidilmiyor mu??? Bırakın gaz almayı ya

Urfalı
Urfalı - 6 yıl Önce

Urfalılar önce tefeciği bıraksın sonra filistine gitsin .

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142