Title of a News Article

Urfalılar’dan Vali Coş’a ziyaret

 Urfalılar’dan Vali Coş’a ziyaret
banner206

Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Tatlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan dernek başkanı Mehmet Tatlı, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, derneğin çalışmaları hakkında Vali Hüseyin Avni Coş’a bilgi verdi.

Urfalıların Vali Coş’u çok sevdiğini ifade eden dernek başkanı Tatlı, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in Adana’yı ziyaret ettiklerinde Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş ve Şanlıurfa Valimiz Sayın Celalettin Güvenç ile birlikte derneğimizi de ziyaret ederek, bizleri çok mutlu ettiler. Dernek olarak, kendi yöremize ait olan kültürümüzü Adana’da yaşatmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda üyelerimize yönelik faaliyetlerimiz var. Tüm üyelerimiz ile beraber sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer alarak, Adana’nın tanıtımına katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.

Vali Coş ise, Şanlıurfalılar Derneği başkan ve üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “İlimizde bulunan Şanlıurfalıları bizde hemşerimiz olarak görüyoruz. Derneğin yaptığı çalışmaları büyük memnuniyetle takip ediyoruz. Yürütülen faaliyetlerden dolayı başta dernek başkanı olmak üzere, üyelere ve Adana’da yaşayan tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda dernek başkanı Tatlı, üzerinde Şanlıurfa'nın en önemli tarihî ve turistik yerlerinden biri olan Balıklı Göl ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş işlemeli bakır tabağı Vali Coş’a hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195