Title of a News Article

Urfalıları sevindirecek haber

 Urfalıları sevindirecek haber
banner206

Geçen yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına getirilen Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Müsteşarlık görevine atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Urfalı Dr. Ferhat Şelli’nin görevden alınmasına üzülen Urfalılara başka güzel bir haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Bakan Faruk Çelik'in imzasıyla müsteşarlık görevine atandı. Bağlı’nın müşteşarlık görevine atanması Şanlıurfa’da sevinçle karşılandı.

 

Mehmet Selim Bağlı kimdir?

Mehmet Selim Bağlı, 1975 yılında Şanlıurfa’da doğdu.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Bağlı, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Ekonomisi bölümünde ise yüksek lisans ve doktorasını tamamladı.

1999 yılında Maliye Bakanlığı, Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Bağlı, Ocak 2000-2007 döneminde Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu’nda, Denetçi Yardımcısı ve Denetçi olarak görev yaptı.

2007 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İç Denetçi olarak çalışmaya başlayan Bağlı, 24 Nisan 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.

Evli, üç çocuk babası olan Bağlı, iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195