Title of a News Article

Urfalıları sevindiren atama...

Urfalıları sevindiren atama...
banner206

Şanlıurfalıların unutamadığı isim Bakan Yardımcısı oldu. 

Şanlıurfa Eski Cumhuriyet Başsavcısı Bursa Başsavcısı Uğurhan Kuş Adalet Bakan Yardımcısı olarak atandı . 15 Temmuz FETÖ darbe sürecinde gösterdiği başarı ve halk ile kurduğu yakın ilgi nedeniyle Urfalıların unutamadığı Başsavcı Kuş'un Adalet Bakan Yardımcısı olması Kentte memnuniyetle karşılandı. 

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar ile Zekeriya Birkan, Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş Adalet Bakan Yardımcılığına atandı.Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.Resmi Gazete'de yer alan Kararlara göre, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Zekeriya Birkan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş atandı. 

Bakan Gül'den "hayırlı olsun" mesajı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Zekeriya Birkan, Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yeni Bakan yardımcılarının yakın sürede göreve başlamaları bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019, 02:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195