Title of a News Article

Urfa'nın alt yapısı konuşuldu

Urfa'nın alt yapısı konuşuldu
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ŞUSKİ’de (Şanlıurfa Su Kanal İşleri Genel Müdürlüğü) Şanlıurfa’nın alt yapısıyla ilgili ileriye dönük yapılacak çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Su Kanal İşleri Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e , Şanlıurfa Su Kanal İşleri Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve teknik personel tarafından yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında brifing verildi. Brifingde, Şanlıurfa’nın büyükşehir statüsüne geçişiyle beraber kurulan Şanlıurfa Su Kanal İşleri Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında ve yapılacak çalışmalarla ilgili Başkan Güvenç’e bilgiler verildi.

Şanlıurfa’nın altyapısının detaylı bir şekilde incelendiği toplantıda Başkan Güvenç, ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün kurulum aşamasının gerçekleştirildiğini söyleyerek, en kısa sürede ilçelere Büyükşehir Belediyesine bağlı şube müdürlüklerinin de kurulacağını belirtti.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, şehrin geleceğe yönelik çalışmalarının ve projeksiyonlarının hazırlandığını ifade ederek, köylere su götürme, arıtma tesisleri, katı atık tesisi ve isale hatlarının devamı ile ilgili olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’ten talimatları aldıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195