Title of a News Article

Urfa'nın en büyük operasyonu

Şanlıurfa’da 500 Bin kişiyi zehirleyecek 180 kg saf eroin ele geçirildi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri,  kent girişlerinde yaptığı uygulamalarda bir tırı durdurdu. Narkotik Köpeği Dark’ın da katıldığı aramalarda, tırın gizli bölmesine konulmuş 180 Kg saf eroin ele geçirildi. Şanlıurfa’nın en büyük eroin operasyonu olan bu operasyonda, tır şoförünün gözaltına alındığı bildirildi. Ele geçirilen eroinin, yaklaşık 500 Bin kişiyi zehirleyebilecek güçte olduğu bildirildi.

Şanlıurfa Valisi izzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ile birlikte basın karşısına çıkarak, operasyonu anlattı. Vali Küçük, yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu uygulamalarda bir kamyonun gizli bölgesinde 180 kilo saf eroinin ele geçirildiğini belirterek, “Bu son zamanların en büyük miktarıdır. Yaklaşık 400-500 Bin kişiyi zehirleyebilecek bir kapasiteye sahip. Bu başarıdan dolayı Emnyet Müdürlüğümüz olmak üzere bütün personelimizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Zehir ticaretine savaş açtıklarını vurgulayan Küçük, “Çocuklarımızı zehirleyenlere hiçbir musamamız yoktur. Bundan sonra da en yoğun şekilde birinci önceliğimiz olarak bu hususta savaşımıza devam edeceğiz. Bizim birinci önceliğimiz; yavrularımızı, evlatlarımızı korumaktır. Bu alanda hiçbir kötü niyetli insana fırsat tanımayacağız” şeklinde konuştu.

Konunun yargıya intikal ettiğini de vurgu yapan Küçük, tır şoförünün gözaltına alındığını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195