Title of a News Article

Urfa’ya 297 sağlık personeli atandı

Urfa’ya 297 sağlık personeli atandı
banner206

2016/1 KPSS ile OSYM tarafından yerleştirilen ve Şanlıurfa kamu hastaneleri birliği il emrine ataması yapılan yardımcı sağlık personellerinin il içi yerleştirme kurası yapıldı.

Yapılan kura çekimiyle sağlık personelleri kendi hastanesini kendileri seçti. Kura çekimi Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mehmet Tercan Başkanlığında kurulan bir komisyon tarafından gerçekleşti.

15 Hastane ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin personel ihtiyacı göz önüne alınarak planlama yapılmış ve burada kura ile yerleştirmeler yapıldı.

Kura işlemi Hastaneler ve personeller ayrı kavanozlarda olup isim çekilecek ardına hastanesi çekilerek yer tespiti yapıldı.

Kura işleminden sonra personellerimize bugün için becayiş imkânı tanındı. Kura sonucu aynı unvan ve branşta olan personeller karşılıklı olarak yer değiştirmek isteyenler için kura salonu dışında “BECAYİŞ DANIŞMA MASASINA”  ya da bugün mesai bitimine kadar Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine dilekçelerini sunarak becayiş işlemi gerçekleştirilecekler. Becayişler Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince şartları uygun olanların atamaları yapılacak olup uygun olmayanlar kurada çıkan sonuca göre atamaları gerçekleştirilecek.

Becayiş ve kura sonuçları gün sonunda Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin web sayfasında yayınlanacak.

Hastanelere atamalar elektronik ortamda Sağlık bakanlığı ÇKYS sistemi üzerinden yapılacak.

 

Atanan personellerin listesi;

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195