Title of a News Article

Urfa'ya 'çevre' çıkarması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, başkanlığındaki heyet, incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Urfa'ya 'çevre' çıkarması
banner206
  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ,Müsteşar Yardımcısı Mücahir Demirtaş, Genel Müdürler Vedat Gürgen ve Yavuz Erdal Kayapınar, Genel Müdür Yardımcıları Recep Akdeniz ve Mehmet Gürbüz’ün yer aldığı heyet kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında incelemede bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Müsteşar Öztürk başkanlığındaki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.  Öztürk, çevre ve planlama ile ilgili çalışmaları müzakere ettiklerini belirterek, çok kısa zamanda el birliği ile Şanlıurfa'da kazmayı vurmayı planladıklarını kaydetti. Kentin  yaşanılabilir bir hale gelmesi için çevreyle ilgili atık su arıtma tesisleri, katı atık bertaraf tesislerini kapsayan çalışmalara hız vereceklerini anlatan Öztürk, “Planlamayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bizim için önemli olan yerinden yönetimdir. Merkezi yönetim olarak, yerinden yönetimlere el birliğiyle katkı vereceğiz. Hem teknik hem mali hem de istenilen katkılarda yardımcı olacağız. Satrt verdiğimiz çalışmalar şimdiden Şanlıurfa’ya ve bölgeye hayırlı olsun” dedi.
  Güvenç ise heyetle gün boyunca Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerini gezerek, yapılabilecek çalışmalar için araştırma yaptıklarını kaydetti. Güvenç, şehrin ve insanların beklediği gelişim ve değişimi yapacaklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195