Title of a News Article

Urfa'ya çıkarma yaptılar...

Urfa'ya çıkarma yaptılar...
banner206
Kayseri Ticaret Odası heyeti, 23-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Mardin ve Şanlıurfa'da temaslarda bulundu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın önderliğindeki heyette; Kayseri Vali Yardımcısı ve Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ve Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Payza, Ersan Özbek, Nedim Olgunharputlu, Serkan Topsakal ile KTO Meclis Üyeleri yer aldı. KTO Heyeti, iş geliştirme toplantıları kapsamında ilk gün Mardin Valiliğini ziyaret etti. Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret eden KTO heyeti, Vali Cengiz'in Mardin'i tanıtan sunumu içeren toplantıya katıldı. Vali Cengiz'e günün anısına Kayseri'nin geleneksel ürünleri mantı, pastırma ve sucuk hediye eden KTO heyeti ayıca plaket de takdim etti. Mardin de yapılan görüşmelerin ardından Kayseri Ticaret Odası heyeti Şanlıurfa’ya gelerek burada Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün de yer aldığı ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası Heyeti olarak Şanlıurfa’da olmaktan son derece mutluyuz.Sayın Urfa Valisi İzzettin bey ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp beyle beraber,meclis üyeleriyle birlikte olmaktan son derece mutluyuz.Bizler Kayseri Ticaret Odası olarak muhtelif zamanlarda değişik odalara ziyaret etmek suretiyle,hem kendi yaptıklarımızı anlatma fırsatı buluyoruz hem de burada yapılan çalışmaları görüyoruz.Burada yapılan temaslar sonucunda üyelerimizin işlerinin daha hızlı ve iyi ilerlemesi noktasında yardımcı olacağı kanaatindeyim" dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin ise, “Kayseri Ticaret odası Başkanımız,meclis üyeleri ve yönetimi ile birlikte Şanlıurfa’mızı ziyaret ederek aynı zamanda Karabük Ticaret Sanayi Odası Başkanımızda aramızda Sayın Şanlıurfa Valimiz İzzettin Küçük’le beraber misafirlerimizi ağırlıyoruz.Kayseri Türkiye’de Ticareti ile,mobilya sektörüyle,öne çıkmış bir ilimizdir,Şanlıurfa’da bir çok potansiyel içeriyor.Gıda konusunda,tekstil konusunda,mobilya ve yenilenebilir enerji konusunda.Buradaki fırsatları çok değerli Kayseri Ticaret Odası heyetine aktaracağız kardeşlerimiz bizi hem gelip ziyaret etmiş oluyorlar hem de bölgeler arasındaki yakınlaşmaya da vesile oluyor” diye konuştu.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de katılımcılara Şanlıurfa’nın 11 bin 500 yılık tarihi olan Göbeklitepe’deki eserleri anlatarak, “Mezopotamya dediklerinin aslında tam ortası Şanlıurfa'dır. Burada ilk tarım gelişmiş ama ben bunu her daim derim, bir yerde sanayi yoksa tarım sadece değer kazanmaz ve kazanamaz”.

Yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195