Title of a News Article

Urfa'ya kar geliyor

Urfa'ya kar geliyor
banner206
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Batı Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yarın için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İç Batı Anadolu'da halen görülmekte olan kar yağışının bu geceden itibaren etkisini arttırarak 19 Şubat 2015 Perşembe günü Kütahya, Isparta, Afyonkarahisar ile Eskişehir ve Konya'nın batısında kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte yoğun olacağı tahmin edildiği bildirildi. Açıklamada, oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Açıklamada ayrıca, Güneydoğu Anadolu bölgesinde bugün yağmur şeklinde görülen yağışın yarın kuvvetini artırarak kuvvetli yağmur ve yükseklerinde karla karışık yağmur, Elazığ, Bingöl, Tunceli çevrelerinde yoğun kar şeklinde görüleceği kaydedildi. 20 Şubat 2015 Cuma günü Güneydoğu Anadolu Bölgesi (Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin) ile Bitlis, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiği, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195