Title of a News Article

Urfa'ya Kuş atandı

.

Urfa'ya Kuş atandı
banner206
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı vekili Uğurhan Kuş atandı.  son kararname ile Şanlıurfa'ya çok sayıda Hakim ve Savcı atandı.


İ 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi, 784'ü adli yargıdan, 104'ü idari yargıdan olmak üzere 888 kişilik yeni kararname hazırladı. Ankara Başsavcılığı'na Ankara Başsavcıvekili Harun Kodalak,

Şanlıırfa,Uşak, Manisa, Aksaray, Sakarya, Kütahya, Düzce, Kırşehir, Yalova, Tokat, Sinop, Kırklareli, Kars, Muş, Ağrı, Gümüşhane gibi illerin de başsavcıları değişti. Kararname ile ayrıca Yargıtay'a da tetkik hakimi atandı. 

FİDAN'I İFADEYE ÇAĞIRAN SAVCI DA GİTTİ

Kararname ile Hrant Dink davası hakimi Rüstem Eryılmaz Şanlıurfa hakimliğine, Balyoz davası hakimi Ömer Diken ise Uşak hakimliğine atandı. 7 Şubat2012'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, KCK soruşturması kapsamında bazı diğer MİT görevlileriyle beraber ifadeye çağıran dönemin özel yetkili savcısı İstanbul Savcısı Sadrettin Sarıkaya, Erzurum'a atandı. HSYK yaz kararnamesiyle Küçükçekmece Başsavcı Vekilliği görevinden alınan Şike Davası savcısı Mehmet Berk, Balıkesir'e düz savcı olarak atandı.


Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142