Title of a News Article

Urfa’ya müjdeli haber! O proje haya geçiriliyor

.

Urfa’ya müjdeli haber! O proje haya geçiriliyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kültür, Turizm ve Tarım şehri olan Şanlıurfa'nın uzun yıllardır beklediği 85 Bin metrekarelik dev Fuar Merkezinin protokolünü imzaladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTSO (Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası) ile ortaklaşa yapılacak olan Fuar merkezi için Protokol imzalayan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'ya ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa'nın ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan 85 Bin metrekarelik dev fuar merkezi için yer tahsisi için Karaköprü Batıkent Mahallesinde yer tahsisi yapan Büyükşehir Belediyesi fuar alanı merkezinin alt yapı, peyzaj düzenlemesi ve rekraksiyon çalışmalarını yürütecek.

Fuar merkezinin protokolü imzalayan Başkan Nihat Çiftçi, Fuar merkezinin Şanlıurfa'ya ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Fuar merkezinin, Şanlıurfa'ya farklı bir imaj katacağını vurgulayan Çiftçi, "Fuar Merkezi; Şanlıurfa'mızın dışa açılmasının, markalaşmanın ve  tanıtımı noktasında önemli bir katma değer sağlayacaktır" dedi.

 

"ŞANLIURFA'MIZA HER AÇIDAN KATKISI OLACAK"

Fuar Merkezi için projelendirme çalışmalarını tamamlanarak bugün itibariyle hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa ilimizin yıllarca gündeminde olan ve Şanlıurfa'nın gelişimine katkıda bulunacak olan Fuar Alanı bugün Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve yönetim kurulumuz ile imza altına alacağız. Yeri belirlenen, planlaması yapılan ve tahsis işi tamamlanan Fuar Alanı projesine Allah'ın izni ile bugün başlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın ortak yürüteceği ve ortak yöneteceği bir  projedir. Şanlıurfa'mız için dışa açılmanın, markalaşmanın, tanıtım gerçekleştirmenin önemli bir katkısı olacağını düşünüyorum. Şanlıurfa artık bölgede parlayan bir yıldız durumunda. Şanlıurfa huzuruyla, verimli topraklarıyla, üretecek olan ham maddesi ve işletecek olan değerli markalarıyla bu fuarın ilimize çok değerli katkıları olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederek her iki kuruma da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. En önemlisi Şanlıurfa'da yaşayan tüm vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ise," Fuar alanı Şanlıurfa'mız için büyük bir eksiklikti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'nin katkılarıyla yapılması hedeflenen fuar merkezinin yer sorunu çözüldü. Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüteceğimiz bu fuar alanının Şanlıurfa'ya ve bölgeye  hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142