Title of a News Article

Vali Erin hakkında flaş açıklamalarda bulundu

Vali Erin hakkında flaş açıklamalarda bulundu
banner206
Arıcı, “Vali beyin üzerinden elinizi çekin”

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Serkan Arıcı, sosyal medyada yer alan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in başka ile görevlendirilmesinin yapılacağına ilişkin konu ile ilgili açıklamada bulunarak “Vali beyin üzerinden elinizi çekin” dedi.
Arıcı, “Göreve geldiği günden buyana halkın valisi olarak ilimize hizmet eden, dili, dini, ırkı fark etmeksizin her kesimi kucaklayan, dürüstlüğünden şüphemizin olmadığı ve çalışkanlığı ile göz dolduran valimizin, Şanlıurfa ilinden başka bir kentimize görevlendirileceği duyumları ve dedikoduları sosyal medya üzerinden yapılması bıkkınlık verdi’’

Gerek geçmiş görevlerinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve gerekse Şanlıurfa’ya geldiği günden buyana özellikle Ülkemizin güvenliği açısında yapılan sınır ötesi harekatlarda, ilimiz sınırında yapmış stratejik hamlelerle, bölge insanıyla süreci çok iyi yönetmiş ve Ekonomi, Eğitim, Sağlık vb. konularında yaptığı çalışmalar kamuoyunda takdirle karşılanmıştır. Yine sosyal medyada valimiz üzerinden algı operasyonu yapılmaya çalışılmaktadır. Hükümetimiz yetkilileri algı operasyonlarına kulak asmayıp doğru kararı vereceğinden şüphemiz yoktur.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in şehrimize kazanımlarının devam etmesi açısından valimizin görevine Şanlıurfa’da devam etmesi gerektiğini ve valimizin daha sağlıklı hizmet etmesi için bu tür paylaşımlarla artık algı operasyonlarından vazgeçilsin, bu ülkede kendini bilmez 3-5 haddini bilmezlerin paylaşımıyla karar verilmez ve herkes kendi işiyle ilgilensin’’ diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195