Title of a News Article

Vali Erin'in 23 Nisan mesajı, 23 satırdan oluşan 223 nolu bültenle duyuruldu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in, önemli ifadeler taşıyan 23 Nisan mesajındaki bir ayrıntı dikkat çekti. 223 nolu bültenle servis edilen mesaj, tam 23 satır.

Vali Erin'in 23 Nisan mesajı, 23 satırdan oluşan 223 nolu bültenle duyuruldu
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesaj, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 223 nolu bültenle basına servis edildi. Word sayfasında 11 puntoluk metinle yazılan mesajın, 23 satırdan oluştuğu dikkat çekti.

İşte Vali Erin'in 23 Nisan temalı o mesajı:

Hürriyet ve bağımsızlık yolundaki kararlı irademizin sonucu, türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti, istiklal ve istikbale olan sarsılmaz inancı her geçen gün daha da güçlenen Türk Milleti’nin en büyük gurur kaynağıdır. Binlerce yıldır hürriyet ve bağımsızlık uğruna büyük bedeller ödeyen aziz milletimizin, esaret kabul etmeyen anlayışının tezahürü olan TBMM’nin kuruluşu, bu milletin iradesinin üstünde hiçbir gücün olmadığının tüm dünyaya ilan edildiği bir dönüm noktasıdır.

Türk Milleti’nin dünya tarihine altın harflerle yazdığı bu tarih, bir asırdır nesilden nesile aktarılarak muhafaza edilen, o büyük heyecanın ve gelecek tasavvurunun çocuklarımızın sevinciyle birleştiği bir coşku günüdür.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu ülkenin çocuklarının istiklal ve istikbal bilincini daima taze tutmasına vesile olurken, tüm dünya çocuklarına ithaf edilen evrensel barış ve huzurun da nişanesidir.

Büyük buhranlar ve zorlukları birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ile aşmasını bilen milletimiz, dün olduğu gibi bugün de karşı karşıya kaldığı her türlü zorluk ve sıkıntıyı aşma yolunda, her zamankinden daha güçlü ve donanımlı vaziyettedir.

Bugün mücadele ettiğimiz küresel salgın, çocuklarımızın arkadaşlarıyla meydanları doldurduğu bir bayram sevincini ertelememizi gerektirse de, bu büyük heyecan ve sevinci şanlı Türk Bayraklarımızla süslediğimiz evlerimizde yaşamamızın önüne geçemeyecektir.

Bu vesile ile geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza evde kal çağrımızı tekrarlayarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını tebrik ediyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucu başkanı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bizlere büyük bir devlet ve cennet gibi bir vatan emanet edenleri sonsuz saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Bayramımız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195