Title of a News Article

Vali Erin'in Kadir Gecesi Mesajı

Vali Erin'in Kadir Gecesi Mesajı
banner206
 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Bu mübarek gecenin, İslam alemine, ülkemize ve şehrimize birlik, beraberlik, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

Vali Erin, mesajında şunları kaydetti:

“Mübarek üç ayların ilk gününden başlayıp, Ramazan ayı ile taçlanan, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı Kadir Gecesi ile bin aydan daha fazla hayırlı olduğuna işaret edilen bu mübarek günler, tüm Müslümanların en iyi şekilde değerlendirmesi gereken çok özel vakitlerdir. Yüce Rabbimizin, bin aydan daha hayırlı olduğunu haber verdiği bu gecede, ümmetin birlik ve beraberliği, kardeşliğimizin güçlenerek gelişmesi, gönül dünyalarımızın kirden arınarak aydınlanması için dua edelim.

Kardeşlik, misafirperverlik ve yardımlaşma ruhunun en güzel şekilde sergilendiği Şanlıurfa’da, aziz milletimizin, bu gecenin hatırına bir yarış içinde olacağını biliyoruz. Bu gece yapılan hayırlı işlerin mükafatının binlerce kat fazlasıyla görüleceği hesabiyle, yoksullara, yolda kalmışlara, ihtiyaç sahiplerine destek olmak, başkalarının dualarında yer almak için de bir fırsattır.

Bu mübarek gecenin İslam alemine, ülkemize ve şehrimize birlik, beraberlik, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek tüm Şanlıurfalıların Kadir Gecesini tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan hepimizi sağlık, huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramına eriştirmesini temenni ediyorum.”






Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2018, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195