Title of a News Article

Vali Erin, Telabyad'daki İnşaatları İnceledi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütlerinden temizlenerek huzur ve güven ortamının oluştuğu Telabyad’da SUDKOM tarafından yapımı devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Telabyad merkezinde Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan Emniyet Müdürlüğü, Nüfus ve Vergi Dairesi inşaatlarında İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Erin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye’den yetkililerin gözetiminde devam eden inşaat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirten Vali Erin, yeni hizmet binalarının faaliyete girmesiyle Barış Pınarı Bölgesinde kamusal hizmet alanlarında önemli bir adım atılmış olacağını söyledi.

Barış Pınarı Harekâtı ile Türkiye’nin kontrolüne geçen Telabyad ve Resulayn’da çoğu altyapı hizmeti 25-30 yıl öncesine aitti. Terör örgütlerinin bölgeyi terk ederken tahrip ettiği ve tuzakladığı eski binalar yıkılmış, yeni hizmet binalarının yapımına başlanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195