Title of a News Article

Vali Erin teşekkür etti

Vali Erin teşekkür etti
banner206

Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası”na Şanlıurfa’daki iş dünyası da büyük destek vermeye devam ediyor.

Şanlıurfa Valiliği tarafından sürdürülen maske, koruyucu ekipman ve sağlını önlemeye yönelik diğer tedbirler kapsamında yapılacak çalışmalara destek olan iş dünyası, Şanlıurfa İl Hizmetlerini Destekleme, Yaşatma ve Güçlendirme Derneği banka hesaplarına önemli bağışlarda bulundu.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Birliği, Bozkardeşler Limited Şirketi, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Eşinler Gıda İnşaat Tarım Taşıma Turizm Temizlik Ltd. Şti., kampanyaya önemli bağışlar yapan şirket ve kuruluşlar arasında yer aldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi karşısında Türkiye Cumhuriyetinin dünyaya örnek gösterilen bir mücadele yürüttüğünü ve büyük başarılar elde ettiğini belirten Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, “Valiliğimiz tarafından virüs salgınının etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalara destek olan tüm kurum kuruluşlarımızı, şirketlerimizi ve hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Böylesi önemli bir durum karşısında devletinin, milletinin yanında olduğunu gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum” diyerek teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195