Title of a News Article

Vali Erin Urfa OSB'de çok sayıda firmayı gezdi

Vali Erin Urfa OSB'de çok sayıda firmayı gezdi
banner206
Şanlıurfa’da sanayinin gelişmesi adına önemli projelerin hayata geçmesini sağlayan ve yatırımcılara her zaman destek olan Vali Abdullah Erin, bugünkü mesaisinin önemli bir bölümünü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve özellikle yurt dışına ihracat yapan birçok fabrikayı ziyarete ayırdı. Gün boyu süren ziyaretlerde OSB Müdürü Yunus Emre Aksu'da Vali Erin'e eşlik etti. 

Yakın zamanda üretime başlayan ve kent için önemli bir istihdam sağlayan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Vali Erin, çalışanlarla da sohbet ederek firma sahiplerine hayırlı işler diledi.

Şanlıurfa’da yatırım yapmanın büyük avantajları olduğunu ve yatırım için Şanlıurfa’ya gelenlere her türlü desteği sağladıklarını belirten Vali Erin, işadamlarının talep ve beklentilerini dinleyerek yaptıkları yatırımdan dolayı tebrik etti.

Bölgeye kazandırılan ve binlerce kişiye ekmek kapısı olacak olan Ayakkabıcılar Sitesini ilk olarak ziyaret eden Vali Erin, buradaki son çalışmaları yerinde gördü. 

Ardından sırasıyla; Aközbekler Tekstil Firması, Özak Tekstil, Akyıl Yağ, Karakucak Tekstil ve Transfomax Firması ziyaret edildi. Sabah erken saatlerde başlayan OSB temposu akşam saatlerinde sona erdi. 

Öte yandan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'yu da makamında ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kurumun yaptığı ve yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi sahibi oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195