Title of a News Article

Vali Küçük gazetecilere veda etti

Son yayınlanan Valiler kararnamesiyle Bursa’ya atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, gazetecilere iftar yemeğiyle veda etti.

Nevali Otelinde düzenlenen iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, “Bu bir iftardır bir veda değildir. Daha önce de ifade ettim Şanlıurfa’ya veda edilmez, burada 2 buçuk 3 yıl kalan bir insanın buraya veda etme gibi bir şansı yoktur. Burası ulu peygamberlerin, büyük insanların memleketi buraya hizmet etmek bir onur ve şereftir.” Dedi.

Vali Küçük, “Memleketimizin her köşesi çok güzeldir, nüfusu daha değişik olan iller vardır, coğrafyası daha değişik olan iller vardır ama burası peygamberler şehridir, buraya hizmet etmek her zaman en kıymetlidir. Şimdi birkaç gün içerisinde ayrılacağım bu sadece memuriyet olarak, Şanlıurfa’daki valilik görevimdir. Şanlıurfa ile ilgili ilgim, alakam, hissiyatım hiçbir zaman kopmayacaktır. Bu süre içerisinde pek çok şey yaşadık Şanlıurfa’da, bazen zor günler geçirdik. Çok çok neşeli günlerde geçirdik ama hepsini beraber yaşadık, beraber atlattık, beraber mutlu olduk. Siz basın mensupları da bizim Urfa’yla olan beraberliğimizi sağlayarak en önemli unsurlarsınız. Ne kadar zor şartlar altında görev yaptığınızı biliyoruz, saatler kimi zaman güneşin altında kaldınız, kimi zaman sabaha kadar beklediniz ama bu memlekete hizmet etmek bir onur ve şereftir. Urfa kendisine hassas davranan, layıkıyla davranan herkese karşılığını verir. Kendisine edeple yaklaşanı yüceltir, Urfa böyle bir şehirdir.” Diye konuştu.
Gazeteci Ömer Kapaklı ise gazeteciler adına bir konuşma yaparak Vali Küçük'ün hizmetleri için teşekkür etti.

 

Vali Küçük: Ana hedefimiz Şanlıurfalıların güvenliğini sağlamaktır

Terör olaylarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Vali Küçük, ana görevlerinin Şanlıurfa halkının güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti.

Vali Küçük, “İlimizin güvenliği çok önemlidir, halkımızın ve vatandaşlarımızın onun için her türlü tedbiri gece gündüz alıyoruz. Tabi terör örgütlerinin ana hedefi güvenlik güçleri ve onların bulunduğu karakollar, karakolların etrafını betonlarla güçlendirdik. Şuanda bütün jandarma karakolları tamamen betonlaştırıldı etrafı, çünkü terör örgütlerinin ana hedefi buralara araçla saldırmak, şimdi de emniyet birimlerinin beton bloklarla güçlendiriyoruz. Tekrar söylüyorum bizim ana hedefimiz Şanlıurfalıların güvenliğini sağlamaktır. Bunun için bütün birimlerimiz gece gündüz ayaktadır, teyakkuzdadır.”Şeklinde konuştu. Öte yandan Vali İzzettin Küçük’ün önümüzdeki Salı günü kentten ayrılması bekleniyor.

 

Haber: Paşa BENZER


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 21:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195