Title of a News Article

Vali Küçük helallik aldı

Vali Küçük helallik aldı
banner206

Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Bursa'ya atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, kentte görev yapan kamu kurum ve kuruşların temsilcileri ile STK temsilcileri, askeri personel, sivil personel ve siyasi parti temsilcilerinden helallik aldı.

Haber: Paşa BENZER

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde Nevali Otelinde Vali İzzettin Küçük'ün onuruna iftar yemeği verildi. Yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, "2.5 sene önce Urfa'ya tayinin çıktı denildiğinde çok mutlu oldum. Büyük bir nasip var dedim yani Urfa'yı çok bilmiyordum ama peygamberler şehri olduğunu biliyordum. Ben hep şuna inanmışımdır hiçbir şey tesadüf değildir, Urfa benim için bir nasip, bir ödül inşallah dedim bu nasibin gereğini yaparım. Coşkuyla geldim, gülerek geldim, sevinerek geldim. 2.5 sene boyunca hep sevinerek uyandım sabahları, şevkle, heyecanla uyandım." dedi.

Vali Küçük, "Şanlıurfa bir büyük öğretmen, ondan çok şey öğrendim. O büyük öğretmenden şunu gördüm, nezaketle, terbiyeyle, saygıyla yaklaşana çok şey veriyor bu şehir ama tekrar ediyorum edeple, saygıyla, hürmetle birşey almak maksadıyla yaklaşan herkese maddi ve manevi çok şey veriyor. İşte 2.5 sene sonra karşınızdayım ama ilk günkü gibi gögsüm, yüreğim coşkulu, Şanlıurfalıların sevgisini ve duasını alarak gidiyorum. Coşkum ve mutluluğum o yüzdendir yoksa az önce hüzünlendim. Ben tekrar söylüyorum Şanlıurfalıların sevgisi muazzamdır. Zor günler, coşkulu günler, güzel günler geçirdik ama hep birbirimize inandık, birbirimize güvendik, Allah'a şükür bu şehir zarar görmedi. Birbirimize olan dayanışmamız, itimadımız en önemli şeydir. Bu şehrin istikbali çok farklı bundan emin olun her alanda iddialı bir şehirdir. Bu şehir yükselecektir ama sadece soru şudur kimlerin omuzunda yükselecektir. Kimlere nasip olacaktır." diye söyledi.

 

Vali Küçük: Herkesten helallik istiyorum, benimde hakkım geçmişse helal olsun

Şanlıurfalılardan helallik isteyen Vali Küçük, Herkesten helallik istiyorum, benimde hakkım geçmişse helal olsun" dedi.

Vali Küçük, "Faruk Çelik ismi çok saygı değer tecrübeli bir siyasetçinin himayelerinde çalışmak benim için çok üretici olmuştur. Her yerde ve her zaman çok desteğini gördüm. Hep bize destek, güç ve kuvvet vermiştir. Tekrar söylüyorum onun büyük yardımlarını görmüşümdür. Buradaki herkes bana çok yardımcı oldular ama en çokta Şanlıurfa halkının o engin gönlüne, destekleyici, teşvik edici her zaman yüreklendirici bakışlarına teşekkür ediyorum. Son olarak ben bir insanım hata yapabiliyorum, kimisinin şuanda farkındaydım, kimisinin değilim. Herkesten helallik istiyorum, benimde hakkım geçmişse helal olsun. Herkese sağlık, mutluluk diliyorum. Ailelerinizle, sevdiklerinizle hep güzel günler yaşayın, Allah'a emanet olun." Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali İzzettin Küçük'e üzerinde Şanlıurfa güvercinlerinin olduğu Balıklıgöl tablosu hediye edildi. Vali Küçük daha sonra katılımcılarla teker teker tokalaşarak helallik istedi. Son olarak Vali Küçük, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Öte yandan iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzetttin Küçük'ün yanı sıra, Vali Yardımcıları Cengizhan Yılmaz, Uğur Sezer, Oğuz Şenlik, Meral Uçar, Mehmet Keklik, Tarık Açıkgöz, Ufuk Akıl, Ahmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İlçe Kaymakamları Oktay Kaya, Yusuf Ziya Çelikkaya, Mustafa Kutlu, Eyüp Fırat, Ahmet Yıldız, Hidayet Sarı, Ahmet Karatepe,  Temel Ayca, Ahmet Özay, Vural Karagül, Abdullah Çiftçi, Huzeyfe Citer, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, BŞB Genel sekreteri Abdulkadir Açar, 
İlçe Belediye Başkanları, eski milletvekilleri Seydi Eyyupoglu, Müfit Yetkin siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195