Title of a News Article

Vali Küçük: “Kimsenin Mağdur Olmasını İstemiyoruz”

Vali Küçük: “Kimsenin Mağdur Olmasını İstemiyoruz”
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, tarımda sulamada yaşanan elektrik sorunları konusunda elektrik dağıtım şirketi yetkilileri ve sulama birlikleri başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Borçları bulunduğu gerekçesiyle elektrikleri kesilen sulama birlikleri başkanlarını dinleyen Vali İzzettin Küçük, sorunun çözümü konusunda her iki tarafı da mağdur etmeden yaşanan sıkıntıların çözülmesini istediklerini dile getirdi. Net borçların ortaya çıkarılması ve ardından da ödemelerin uygun şartlarda sağlanarak dağıtım şirketinin üst yönetimiyle görüşmelerin başlatılabileceğini kaydeden Vali Küçük, her iki tarafın da sorunu çözme konusunda kararlılık göstermesini istedi. Valilik olarak kendilerinin de üstlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Amacımız her iki tarafın da mağduriyetlerine çözüm getirmek. Borçlar ödendiği takdirde eminim ki sıkıntıların çözümü de kolaylaşacaktır” dedi.

Kesintiye neden olan ödenmemiş borçlar hakkında dağıtım şirketi ve birlik başkanlarından bilgi alan Vali Küçük; borçların belirli bir kısmının ödenmesini, bu ödeme doğrultusunda da şirket yetkilileriyle görüşerek elektriklerin bugün verilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195