Title of a News Article

Vali Küçük mesaj yayınladı

Vali Küçük mesaj yayınladı
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170’inci yıl dönümünü düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutluyor. Vali izzettin Küçük, yayınladığı kutlama mesajı ile Emniyet Personelinin 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.

Vali Küçük, yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

“Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımız; 170. Yaşında da toplumun huzur ve güven içerisinde yaşamasının teminatı olmuş, birlik ve beraberliğimizin devamı için de, fedakârca hizmet vermeye devam etmektedir.

Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması gibi önemli görevler üstlenen polisimiz; Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır.

170 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Emniyet Teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllarda; değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle kuruluş yıldönümünde Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan Emniyet personelimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142