Title of a News Article

Vali Küçük, Myanmar heyetini kabul etti

Vali Küçük, Myanmar heyetini kabul etti
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Myanmar İçişleri Bakan Yardımcısı Brigadier General Kyow Zan Myint başkanlığındaki heyeti makamında kabul etti.

Yeni kurulan rejimlerini oluşturmak üzere Türkiye Cumhuriyeti yapısını incelemek için Türkiye’ye gelen heyetin Ankara’dan sonraki durağı Şanlıurfa oldu. Şanlıurfa’ya gelişlerinde ilk olarak Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret eden heyet adına ilk olarak Bakan Yardımcısı Myint Valilik şeref defterini imzaladı. Ardından Vali Küçük’ün makamına geçen heyet burada bir süre Vali Küçük’le görüştü. Sıcak bir havada geçen sohbette her iki ülke hakkında taraflar bilgi alışverişinde bulundu.

Ülkelerinde iyi yönetişim uygulamalarını hayata geçirmek istediklerini bunun için de Türkiye’nin tecrübelerinden istifade etmek istediklerini belirten Bakan Yardımcısı Myint, gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Vali Küçük’e teşekkür etti.

Vali İzzettin Küçük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına Şanlıurfa hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda ise Vali İzzettin Küçük tarafından konuklarına yöresel fincan takımı hediye edilirken Myanmar heyeti de Vali Küçük’e kendilerine özgü hediyeler takdim ettiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195