Title of a News Article

Vali Küçük, Onları yalnız bırakmadı.

.

Vali Küçük, Onları yalnız bırakmadı.
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Harran ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde Harranlı ve Suriyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Harran Kaymakamlığı ve Harran Belediyesi tarafından Şeyh El Hayat-el Harrani Türbesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Vali Küçük’e Kaymakam Selami Yazıcı veBelediye Başkanı Mehmet Özyavuz da eşlik etti.

 

Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Vali Küçük, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada; milletimizin paylaşmayı bilen, aradan iki yıl geçmesine rağmen Suriyelileri bağrına basan bir toplum olduğunu belirtti. Vali İzzettin Küçük açıklamasına şöyle devam etti: “Ramazan ayında insanlar birbirleriyle daha çok kaynaşıyor, paylaşıyor ve yaşamlarını omuz omuza geçiriyorlar. Suriyeli vatandaşlarımız da uzun zamandır kentimizde yaşıyorlar. Suriyeli vatandaşlar ülkemizde gayet rahatlar. Kendilerini garip bir yere sığınmış gibi hissetmiyorlar. Sofralarda evlerindeki gibi oturuyorlar. Bu manzarayı görmekten mutlu oldum. İftarı tertipleyerek bizleri bir araya getirenlere de teşekkür ediyorum.”

 

İftar yemeğinin ardından akşam namazını Şeyh Hayat-elHarrani türbesi camiinde kılan Vali Küçük, namazın ardından türbeyi ziyaret ederek dua etti. Türbe ziyaretinin ardından Vali İzzettin Küçük, ilçe yöneticileriyle bir araya gelerek ilçe üzerinesohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195