Title of a News Article

Vali Küçük’e sorunlarını ilettiler

Vali Küçük’e sorunlarını ilettiler
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, sorunlarını iletmek üzere kendisine gelen Akabe ve Direkli Mahallesi sakinlerini kabul etti.

Gelen heyette, Akabe Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve azalarıyla birlikte mahalleliler yer aldı. Mahallede bulunan Hz. Davut Camisinin üzerinden geçen yüksek gerilim hattının cami cemaatini olumsuz etkileyeceğini, bu yüzden de caminin kapatılmasının söz konusu olacağını Vali İzzettin Küçük’e aktaran mahalleliler sorunun çözümü için Vali Küçük’ten yardım istediler.

Telefonla yetkilileri arayarak konu hakkında bilgi alan Vali İzzettin Küçük ise; gerekli incelemelerin yapılacağını, gelişmeleri takip edeceğini ve gelişmelerle ilgili mahalleliye daha sonra bilgi vereceğini belirtti.

Mahallelinin sorunlarını dinledikten sonra, Şanlıurfa gündemiyle ilgili de misafirleriyle sohbet eden Vali Küçük; vatandaşların görüşlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını iletti. Mahalle sakinleri ise kendilerini kabul ederek sıkıntılarını dinleyen Vali İzzettin Küçük’e teşekkür ederek Valilikten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142