Title of a News Article

Vali Küçük’ten altın gibi öneri!

 Vali Küçük’ten altın gibi öneri!
banner206

 Vali İzzettin Küçük; internet ve televizyonun beyin gelişimini olumsuz etkilediğini belirterek, “Eğer beyniniz ve yüreğiniz güçlü olsun istiyorsanız, muhakkak kitap okuyacaksınız” dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı.

İl Halka Kütüphanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte Vali İzzettin Küçük, Haliliye Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kitapları etkinliğe gelen öğrencilere dağıttı.  Vali Küçük, dağıttığı kitapları yine öğrencilerle birlikte okudu. Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; beyni güçlendirmenin bir tek yolunun kitap okumak olduğunu belirtti. “Eğer beyniniz ve yüreğiniz güçlü olsun istiyorsanız, muhakkak kitap okuyacaksınız. Beynin sporu kitap okumaktır” sözleriyle kitap okumanın önemini tekrarlayan Vali Küçük; internet ve televizyonun beyin gelişimini olumsuz etkilediğini kaydetti.

Kitap okumanın boş zamanlarda yapılacak bir iş olmadığını sözlerine ekleyen Vali Küçük; “Aksine kitap okumak için özel zaman ayırmalıyız. Her zaman yastığınızın altında bir tane kitap olsun. Her gün 20 dakika kitap okuyun, altı ay sonra sizdeki değişimi herkes görecektir. Kitap okumak bir görev değildir, zorlamayla yapılacak bir iş değildir. Tadına bir varsanız elinizden bırakamazsınız” dedi.

Konuşmasının ardından Vali İzzettin Küçük; Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen okuma yarışmasında dereceye girenlere altın hediye etti. Hediye takdiminin ardındansa Vali İzzettin Küçük ve beraberindekiler açılan resim sergisini ve sergilenen eserleri hazırlayan kursiyerlerin çalışmalarını gezdi.

Etkinliğe Vali İzzettin Küçük’le birlikte; Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, ilgili daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142