Title of a News Article

Vali Küçük'ten müjde

Vali Küçük'ten müjde
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 1 ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) incelemelerde bulundu. Yeni kurulacak olan 3. OSB’de yapılan çalışmaları da yerinde gören Vali Küçük, “Burada büyük fabrikalar kurulacak. İşsizlik büyük bir seviyede azalacak” dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, OSB’leri ziyaret ederek, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar’dan bilgiler aldı. Müdür Yaşar ile birlikte 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde incelemelerde bulunan Vali Küçük, daha sonra yeni kurulacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesini gezdi. Burada yapılan alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde gören Vali Küçük, “1. ve 2. OSB şuanda dolmuş durumda, 3. OSB’nin kurulması için de çalışmalar sürüyor” dedi.

Bölgeye yoğun bir yatırım talebinin olduğunu dile getiren Vali Küçük, “3. Organize Sanayi Bölgesinde de yeni fabrikalar kurulacak. Şuanda Türkiye’nin sayılı markaları arsında yer alan büyük firmalar bile Urfa’ya yatırım yapıyor. Bu sayede Urfa’daki işsizlik oranı büyük ölçüde azalacak” dedi.

1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde 220 civarında fabrikanın faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Vali Küçük, “Bu sanayi bölgesinde 12 Bin insan istihdam ediliyor. Bu sayı yeni kurulacak fabrikalar ve 3. OSB’nin tamamlanmasının ardından artacaktır. İnşallah OSB’lerimiz tüm işsiz gençlerimiz için ekmek kapısı olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 10:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 10 yıl Önce

Sayin valim hilvan halkı susuz dur bundan haberiniz varm sizleri hilvan da gurmek istiyoruz cunki bizler susuzluktan perişan iz sayin valim.

SIRADAKİ HABER

banner195