Title of a News Article

Vali, muhtarların sorunlarını dinledi

Vali, muhtarların sorunlarını dinledi
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri olan Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü’deki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

GAP Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda Vali Küçük, muhtarlara yeni dönemin kendilerine ve tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını dileyerek toplantıyı açtı.

Şehrin sorunlarıyla ilgili muhtarlardan bilgi alan Vali İzzettin Küçük, dile getirilen sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için yetkili kurumlarla çalışma başlatılması gerektiğini belirtti. Sorunların çözümünün vatandaşların memnuniyetini sağlamaya yönelik olduğunu kaydeden Vali Küçük, “Çözdüğümüz her sorun vatandaşlarımızın yüzünü daha da güldürecektir. Yüzünü güldürebildiğimiz vatandaşlarımız da bundan sonraki çalışmalarda bizlere daha fazla destek verecektir” dedi.

Şanlıurfa’nın sorunlarının tartışıldığı ve yaklaşık üç saat süren toplantının sonunda Vali İzzettin Küçük, tespit edilen sorunların çözümü için kurumlarla gerekli yazışmaların yapılması konusunda görevlilere talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195