Title of a News Article

Vali, plaketle ödüllendirdi

 Vali, plaketle ödüllendirdi
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Yasasıyla birlikte çalışmaları sona erecek olan İl Özel İdaresi yetkilileri ve İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Cevahir Konukevinde düzenlenen yemekte meclis üyeleriyle bir araya gelen Vali Küçük yaptığı konuşmada; düzenlenen yemeği bir veda yemeği olarak kabul etmediğini belirterek, meclis üyelerinin tecrübelerinden her zaman istifade etmeyi düşündüğünü ifade etti. İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisine yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Küçük; “Hizmetlerinizle çok güzel bir kapanış gerçekleştirdiniz. Son dönemlerinizde çok önemli işlere imza attınız. Bu çalışmaları yürütürken çalıştığınız eski valimiz Celalettin Güvenç beye de teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’nın hatıralarında hepiniz muhakkak yerinizi alacaksınız. Bundan sonraki yaşamlarınızda ailelerinizle beraber sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ise yaptığı konuşmada: “Hizmet süremiz içerisinde Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalıların menfaatine yapılan çalışmalarda desteğinizi bizlerden esirgemediğiniz için siz meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sadece yol yapmadık, köylere su götürmedik. Eğitime, sağlığa, spora da elimizden geldiğince destek verdik. Çalışmalarımızda özveriyle çalışan İl Özel İdaresinin de her kademedeki çalışanına Sayın Uğur Büyükhatipoğlu nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’na ve meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195