Title of a News Article

Vali Tuna Akçakale halkıyla buluştu

.

Vali Tuna Akçakale halkıyla buluştu
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Akçakale’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, vatandaşlarla konuşup, öğrenci ve öğretmenlerle biraraya geldi.

İlk olarak Akçakale Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Tuna, Kaymakam Selçuk Yosunkaya’dan ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından Akçakale Belediyesi’ne geçen Vali Tuna’yı Başkan Abdulhakim Ayhan karşıladı. Belediyenin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Tuna, başkan Ayhan’ın bazı hizmetler konusunda taleplerinin yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi.

Belediye binasından çıkışında vatandaşlarla görüşen Vali Tuna, onların taleplerini dinleyerek sohbet etti. TEOG ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunulacak olan Şehit Muhammet Fatih Safitürk Kurs Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Vali Tuna, Kaymakam Yosunkaya ve Başkan Ayhan ile birlikte sınıfları gezdi. Öğretmenlerle görüşerek bilgi alan Vali Tuna öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle gerçekleşen renkli sohbetin ardından Vali Tuna kurs merkezinden ayrıldı.

Vali Tuna’ya ziyaretleri sırasında Kaymakam Selçuk Yosunkaya ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın yanı sıra, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İlçe Hudut Komutanı Binbaşı Ufuk Küçük, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Çark ve öteki yetkililer eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142