Title of a News Article

Vali Tuna, alçak saldırının detaylarını açıkladı

.

Vali Tuna, alçak saldırının detaylarını açıkladı
banner206
 Şanlıurfa Valisi Tuna, 18-20 yaşlarında bir kişinin savcılar lojmanlarının yakınına park ettiği aracı uzaktan kumandayla patlatması sonucu 1 çocuğun hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını söyledi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesindeki patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiğini, olayda 11 yaşında bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını bildirdi.

 

ARACI PARK EDEN, 18-20 YAŞLARINDA BİR KİŞİ

Tuna, aldıkları ilk bilgilere göre akşam saatlerinde 18-20 yaşlarında bir kişinin Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesine bomba yüklü bir aracı park ettiğini belirtti.

 

UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATTI

Vali Tuna'nın açıklaması şöyle:

"Patlayıcı yüklü bir araç daha sonra uzaktan kumandayla patlatılarak lojmanlara yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Lojmanlar büyük ölçüde hasar görmüştür."

 

ZABIT KATİBİNİN 11 YAŞINDAKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Tuna, "Olayda zabıt katibinin 11 yaşında erkek çocuğu hayatını kaybetmiştir. 15 civarında ağır olmayan yaralı mevcut olup, tedavileri hastanede devam etmektedir." dedi.

 

VALİLİKTEN YAZILI AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği, Viranşehir İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara yönelik bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İlimiz Viranşehir İlçesi'nde bulunan adliye personeli ile emniyet personelinin ikamet ettiği lojmanların bulunduğu sokak içinde muhtemel bomba yüklü araç ile yapılan saldırı sonucunda, saat 21.45 itibariyle Viranşehir Devlet Hastanesi'ne 16 yaralı vatandaşımız intikal ettirilmiş, bunlardan 11 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirmiş ve durumu ağır olan bir vatandaşımız ise il merkezine sevk edilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142