Title of a News Article

Vali Tuna Harranlılarla bir araya geldi

.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 16 Nisan Referandum seçiminde Türkiye’de rekor kıran Harran’da  temaslarda bulundu.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Harran ilçesinde bazı temaslarda bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Tuna; ilçenin son durumu hakkında Kaymakam Temel Ayca’dan bilgi aldı. Bir süre daha Kaymakamlıkta kaldıktan sonra Harran Belediyesini ziyaret eden Vali Tuna; tarımın, bilimin ve medeniyetin başkenti Harran’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendilerine gösterilen sıcak karşılamadan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden Vali Tuna: “Harran insanının ülkesinin, milletinin, vatanın birlik ve beraberliğinin yanındaki duruşuyla her zaman gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Bu vesileyle Harran halkına teşekkür ediyoruz. Halk oylaması sürecinde de bölge insanı huzur içerisinde görevini yapmıştır. Kaymakamımız başta olmak üzere arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnsanımıza ne kadar hizmet etsek azdır, bölge insanı hizmeti fazlasıyla hak etmektedir. Bu hizmetler kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise; Harran halkının geçmişte olduğu gibi bundan sonra da vatanın ve milletin birlik ve beraberliğinden yana gösterdiği tavrı sürdüreceğini belirtti. “Söz konusu vatan olunca her tartışmayı geriye atarız” sözleriyle açıklamasına devam eden Başkan Özyavuz; bu tavırdan dolayı Harran halkına teşekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardından Yukarı Saygılı Mahallesini ziyaret eden Vali Tuna; mahalle sakinleriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin sohbet etti. Gezileri sırasında Vali Tuna’ya Kaymakam Temel Ayca ve Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’la birlikte Harranlı kanaat önderleri eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142