Title of a News Article

Vali Tuna’ya hayırlı olsun dediler

Vali Tuna’ya hayırlı olsun dediler
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın Şanlıurfa Valisi olarak atanmasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

İlk olarak Kızılay Şanlıurfa Şubesi heyetini makamında kabul eden Vali Tuna; teşkilatın Şanlıurfa’da yaptığı çalışmalar hakkında Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Elçi’den bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güngör Azim Tuna; Kızılay’ın gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yardıma muhtaç kişilere yaptığı yardımlarla tüm Türkiye’nin göğsünü kabarttığını belirtti.

Kızılay heyetinin ardından ziyaretine gelen Müsiad Şanlıurfa Şubesi heyetini kabul eden Vali Tuna; ziyaretten ötürü Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Müsiad Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ise; yeni görevinin Vali Güngör Azim Tuna’ya ve tüm Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi. Daha sonra Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’yi ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü kabul eden Vali Tuna; ziyaretinden dolayı Cevheri ve Beyazgül’e teşekkür ederek bir süre makamında görüştü. Şanlıurfa’nın görüşüldüğü buluşmanın sonunda Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Tuna’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Son olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi kabul eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; tüm kurumlarla olduğu gibi belediyelerle de birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa için çalışacaklarını kaydetti. Mehmet Ekinci ise; yeni görevinin Vali Güngör Azim Tuna’ya ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını dileyerek Şanlıurfa’yı ve Eyyübiye ilçesini daha güzel yerlere taşımak adına çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; gün içerisinde Diyarbakır’da yaralanarak Gazi olan Aziz Can Kaya ile de görüşerek ziyaret için kendisine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195