Title of a News Article

Valilikten bir yıldız kaydı!

.

Valilikten bir yıldız kaydı!
banner206

Şanlıurfa Valiliği protokol şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Özsoy’un tayini, Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne çıktı.

Şanlıurfa’da 4 yıldır görev yapmakta olan Mustafa Özsoy, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Basın medya ilişkileri ve protokol Şube Müdürlüğüne atandı. Şanlıurfa’da görev yaptığı süre zarfında siyasi temsilciler, iş adamları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Özsoy, büyük takdir topluyordu. Tayini çıkan Özsoy, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e veda ziyaretinde bulundu. Vali Erin, Şanlıurfa Valiliğindeki hizmetlerinden dolayı Özsoy’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanlar, Devlet Büyükleri, onlarca Bakanın tüm programlarını ekibi ile birlikte yürüten Özsoy'un Şanlıurfadan ayrılacak olması en çok Valilik özel kalem personelini üzdü.

 

Mustafa Özsoy kimdir?

08.07.1971 tarihinde Niğde’de dünyaya gelen Mustafa Özsoy, Erzurum Atatürk Üniversitesi halkla İlişkiler ve tanıtım Bölümünü bitirdi. Mesleğe 1993 yılında başlayan Özsoy,  sırası ile Kütahya, Sivas Konya ve Şanlıurfa illerinde Asayiş Şubesi ve Olay Yeri inceleme şubesi ve Toplum destekli polis şube Müdürlüğü ile Basın Medya İlişkileri ve protokol şube Müdürlüğü birimlerinde görev yaptı. Yaklaşık 4 yıldır Şanlıurfa Valiliği protokol şube Müdürlüğünde görev yapmakta olan Özsoy, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Basın medya ilişkileri ve protokol Şube Müdürlüğüne atandı. Özsoy, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 


Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142