Title of a News Article

Valilikten yasaklama geldi

Valilikten yasaklama geldi
banner206

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada 15 gün süreyle kentte yapılması muhtemel toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki tüm açık alanlardaki etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:

"5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 17. maddesine istinaden yapılması muhtemel her türlü toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki tüm açık alanlardaki etkinlikler 19 Ağustos 2019 saat:17.00’dan - 02 Eylül 2019 saat:23.59’a kadar 15 gün süreyle il merkezi ve ilçelerimiz dâhil olmak üzere Şanlıurfa coğrafi sınırları içerisinde yasaklanmıştır.

Mahalli idare organlarının, kamu kurumlarının, kamuya yararlı derneklerin ve üniversitelerin ilimizde düzenleyecekleri etkinliklerde ilimizin içerisinde bulunduğu stratejik konumu da göz önüne alınarak, istenmeyen üzücü olaylara mahal vermemek adına, söz konusu tarihlerdeki etkinliklerle ilgili en geç 48 saat öncesinden merkezde Valiliğimize, ilçelerde İlçe Kaymakamlıklarına bildirimde bulunmaları kaydıyla bu yasaklama kararı kapsamı dışında tutulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195