Title of a News Article

Vatandaş huzursuz!

 Vatandaş huzursuz!
banner206

Son zamanlarda dilenci sayısında yaşanan artış vatandaşın huzurunu kaçırdı. Urfa Belediyesine seslenen vatandaşlar, dilencilerle ilgili operasyon yapılmasını istediler.

Doğu Anadolu Bölgesi ve çevre illerden Şanlıurfa’ya gelen dilenciler vatandaşları bıktırmaya devam ediyor. Kentin her cadde ve sokağında görülen dilenciler, bunun yanı sıra kırmızı ışıkta duran araç sürücülerinden ve evlere giderek para dileniyorlar. Özellikle ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak ilimize sığınan Suriyeli sığınmacılardan bazılarının da dilencilik yapmaları işi çığrından çıkardı. Kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı’nda neredeyse her 15 metrede bir görülen ve dini duyguları istismar ederek vatandaşlardan para isteyen dilencilere, Şanlıurfa Belediyesi’nin de herhangi bir yaptırımda bulunmaması tepkilere neden oluyor.

 

Vatandaşlardan Belediyeye çağrı

Her geçen gün sayılarında artış olduğu gözlenen dilencilerle ilgili konuşan vatandaşlar, artık şehirde huzurlu bir şekilde yürüyemediklerini belirttiler. Adım başı karşılarına dilenci çıktığına dikkat çeken vatandaşlar, Şanlıurfa Belediyesinin dilencilere yönelik denetleme yapmasını istediler.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195