Title of a News Article

Vatandaşı kucaklayan Başkan...

.

Vatandaşı kucaklayan Başkan...
banner206
  

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, katıldığı iftar programında Hilvanlılarla buluştu.

 

Hilvan belediyesine ait çay bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan eğilmez, iftara katılmak için gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hayırlı ramazanlar diledi.

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Cemil Çadak, Hilvan ilçe başkanı Hanif  Düzme ve Hilvan belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu iftarda barış ve kardeşlik mesajları veren Eğilmez şöyle dedi;

 

"Başta komşularımız Suriye ve Irak olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında savaşın ve gözyaşının hakim olduğu bir süreç yaşıyoruz. İslam ülkelerinin gıpta ile baktığı Türkiye'de barışı ve huzuru sağlamak için gerek hükümet olarak ve gerekse de teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Birliğimizi ve dirliğimizi korumak adına hepimizin bir olduğunun bilincinde olmamız gereklidir. Aksi taktirde benzer sonuçları biz de yaşayabiliriz. Yüce Rabbimiz, bu mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarımızı kabul etsin. İnşallah Ortadoğu coğrafyasında kan ve göz yaşı yerine barış, kardeşlik ve huzur gelsin" dedi.

 

Hilvan Belediyesi tarafındna her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Aslan Ali Bayık ile beraberindekiler iftar programının ardından, Hilvan'a bağlı Aşağı Ekece köyüne taziye ziyaretinde bulundular.


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195