Title of a News Article

Ve hasret bitiyor...

Ve hasret bitiyor...
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti ve Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazmasını vurdu.

Devteşti Mahallesi'nde gerçekleştirilen kazı törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Güvenç, yıllardır söz konusu mahallenin ana caddesinden doğalgazın geçtiğini ancak ara caddelerin bundan istifade edemediğini söyledi.

Mahallenin doğalgaz isteği üzerine şirket ile görüşmeler başlattıklarını ifade den Başkan Güvenç,  hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

Geçtiğimiz aylarda Haşimiye, Akarbaşı ve Tarihi bölgeyi doğalgaz ile kavuşturduklarını hatırlatan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:

"Bu yıl Ahmetyesevi Mahallesi'nde 10 kilometre Devteşti'ye 10 kilometre Sırın Karşıyaka'ya 10 kilometre Maşuk bölgemize 3 bin metre, Karaköprü'ye 5 bin metre ve Siverek'te 10 bin metre olmak üzere şuan itibariyle 10 Milyon TL bütçe ile 48 bin metre doğalgaz hattını bu yılın programına koydurduk ve bugün bismillah deyip başlatıyoruz. Bizim farkımızı bu. Devletin imkanlarından tüm insanımızı eşit olarak faydalandırıyoruz. Bu yıl sonu itibari ile Akabe, TOKİ konutlarına doğalgaz götürmeye çalışacağız. Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ise Şanlıurfa'nın son yıllarda büyük gelişme kazandığını vurguladı.

AK Parti'nin farkını artık her alanda bulmanın mümkün olduğunu vurgulayan Nebati, doğalgazın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Konuşmanın ardından Başkan Güvenç, Nebati ve Eyyüpoğlu kepçeye binerek ilk kazıyı yaptı.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195